images (1).jpgimages (8).jpgimages (5).jpgimages (3).jpgimages (6).jpgimages (9).jpgimages (2).jpgimages (7).jpgΑντίγραφο από find the word1.jpgimages (4).jpg

Θέματα Προσομοίωσης Πανελληνίων 2018

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος λίγες μέρες πριν την πανελλήνιες εξετάσεις, ο ιστότοπος μας προτείνει θέματα για τις επερχόμενες εξετάσεις στα μαθηματικά προσανατολισμού της Γ λυκείου. Δείτε παρακάτω τις προτάσεις για φέτος. 


 

Περισσότερα...

Θέματα προσομοίωσης 2017

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Αύριο οι μαθητές της Γ Λυκείου θα κληθούν να εξεταστούν στα μαθηματικά προσανατολισμού. Συνεχίζοντας την παράδοση θα προτείνουμε ένα διαγώνισμα προσομοίωσης για το τι αναμένουμε να τεθεί προς επίλυση. Αύριο θα μπορείτε να δείτε τα θέματα απο νωρίς στον ιστότοπο μας καθως και τις λύσεις το συντομότερο δυνατό. Καλή επιτυχία σε όλους και όχι άγχος. 


 

Περισσότερα...

Θέματα και Απαντήσεις Μαθηματικά κατεύθυνσης 2016

Δείτε τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι μαθητές της Γ Λυκείου στα μαθηματικά κατεύθυνσης καθώς και λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά στο να γνωρίζουν πως τα πήγαν. Καλά αποτελέσματα σε όλους. 


Περισσότερα...

Προσομοίωση θεμάτων 2016

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων. Τα μαθηματικά κατεύθυνσης θυμίζουμε ότι θα εξεταστούν την Τετάρτη 18/05 . Απο την πλευρά μας δίνουμε μια προσομοίωση θεμάτων όπως θα μπορούσαν να ήταν . Πρόκειται προφανώς για μια πρόταση και δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο απο κάποια θέματα που πρέπει να προσεχθούν . Καλή επιτυχία σε όλους. 


Περισσότερα...

Θέματα και Λύσεις Μαθηματικών Κατεύθυνσης

Στο μάθημα των μαθηματικών κατεύθυνσης καλούνται να εξεταστούν σήμερα οι μαθητές της Γ Λυκείου. Το Mymathimatikos σας παρουσιάζει τα θέματα αλλά και προτεινόμενες λύσεις. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά . 


Περισσότερα...

Μαθηματικά Γενικής - Κατεύθυνσης 2014 (θέματα και λύσεις)

Τελείωσε και για φέτος ο αγώνας πάνω στα μαθηματικά για τα γενικά λύκεια. Μετα τα βατά θέματα στα μαθηματικά γενικής, ίδιας διαβάθμισης θέματα κλήθηκαν να απαντήσουν και οι μαθητές της κατεύθυνσης. Οφείλουμε να συγχαρούμε την επιτροπή που μετά απο χρόνια ξαναέβαλε θέματα όπως θα έπρεπε να είναι. Καλα αποτελέσματα σε όλους. Δείτε τα αποτελέσματα


Περισσότερα...

Τι είναι οι μιγαδικοί (Πράξεις, Δυνάμεις)

Οι μέρες τελειώνουν και οι εξετάσεις καταφθάνουν. Με ή με χωρίς λευκή εβδομάδα, έστω και αργότερα λόγω εκλογών ο υπολοιπόμενος χρόνος για το μεγάλο φινάλε είναι λίγος. Πάμε σήμερα να αρχίσουμε επανάληψη με τις δομικές έννοιες των μιγαδικών. Παρέχουμε μεθοδολογία αλλά και ασκήσεις για να τα ξαναθυμηθούμε. 


Περισσότερα...