Αντίγραφο από find the word1.jpgimages (1).jpgimages (7).jpgimages (4).jpgimages (6).jpgimages (9).jpgimages (5).jpgimages (8).jpgimages (2).jpgimages (3).jpg

Θέματα ΕΠΑΛ 2017

Δείτε τα θέματα που εξετάστηκαν σημερα οι μαθητές των ΕΠΑΛ της Γ τάξης για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Ο σωστά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα πρέπει να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Καλά αποτελέσματα. 


 

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Πανελληνίων 2017

Τέλος στην αναμονή. Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγης των πανελληνίων εξετάσεων για το 2017. Οι μαθητές θα κληθούν να εξεταστούν στα Μαθηματικά Προσανατολισμού στις 09/06/2017 και στα Μαθηματικά Γενικής στις 19/06/2017. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδω για όλα τα μαθήματα Ενιαίου λυκείου και του ΕΠΑΛ.


 

Περισσότερα...

Θέματα -Λύσεις ΕΠΑΛ και νέες επιτυχίες

 

Σήμερα κλήθηκαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ να διαγωνιστούν στα μαθηματικά . Μια ακόμα επιτυχία για το Mymathimatikos αφού στο διαγώνισμα προσομοίωσης που δόσαμε χθές πετύχαμε  το ότι θα ζητηθεί για πρώτη φορά απόδειξη (πετύχαμε και το ποία απόδειξη θα ζητηθεί!!! ) ,Όχι μόνο αυτό. Πετύχαμε και το 4ο θέμα που απο εμας είχε δωθεί ως 2ο. Και την γενικότερη δομή του και το ερώτημα που θα ζητούσε την εφαπτομένη σε σημείο. Δείτε τα θέματα και προτεινόμενες λύσεις και καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά. 


 

Περισσότερα...

Θέματα προσομοίωσης ΕΠΑΛ 2016

Αύριο 19/05 καλούνται οι μαθητές των επαγγελματικών λυκείων να εξεταστούν στα μαθηματικά. Συνεχίζοντας την βοήθεια μας, δίνουμε ένα διαγώνισμα προσομοίωσης των θεματων. Οι μαθητές μπορούν  να πάρουν μια ιδέα τι περιμένουμε για αύριο . Ελπίζουμε σε επιτυχίες ανάλογες όπως των μαθηματικών κατεύθυνσης του γενικού λυκείου. Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές. 


Περισσότερα...

Πρόγραμμα Πανελληνίων 2016

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα πανελληνίων 2016. Διαβάστε αναλυτικά τις ημερομηνίες που αφορούν τα μαθηματικά Γενικού λυκείου και ΕΠΑΛ


Περισσότερα...

Ανακοίνωση βάσεων 2015

Κάπου εδώ αρχίζουμε να πιστεύουμε οτι το καλοκαίρι τελειώνει. Ορόσημο για το τέλος του , η ανακοίνωση των βάσεων . Αύριο λοιπόν ανακοινώνονται οι βάσεις ...

 


 

Περισσότερα...

Ύλη Πανελληνίων Γ Λυκείου ΕΠΑΛ

Επιτέλους μετά απο τόση αναμονή ανακοινώθηκε η ύλη Γ Λυκείου ΕΠΑΛ. Τα παιδιά γνώριζαν ότι θα κληθούν να μελετήσουν το βιβλίο Στατιτικής της Γ ενιαίου λυκείου , χωρίς όμως να γνωρίζουν σε ποιά τμήματα.  Δείτε παρακάτω αναλυτικά τι προβλέπει η ανακοίνωση. 


Περισσότερα...

Βαθμοί Πανελληνίων 2015

Ανακοινώθηκε απο το υπουργείο παιδείας η ημερομηνία όπου οι μαθητές θα μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους. Έτσι την Τρίτη 23 Ιουνίου  οι υποψήφιοι θα μπορούν μπαίνοντας στην σελίδα results.it.minedu.gov.gr  και πληκρτολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους καθώς και τα 4 αρχικά του ονόματος ,επώνυμου, πατρώνυμου και μητρώνυμου να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους .


Περισσότερα...

Θέματα Μαθηματικών ΕΠΑΛ Ημερήσια και Εσπερινά

Στο μάθημα των Μαθηματικών εξετάζονται σήμερα οι μαθητές των ΕΠΑΛ. Δείτε τα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν οι μαθητές ημερησίων και των εσπερινών λυκείων . Καλά αποτελέσματα σε όλους . 


 

Περισσότερα...